Q&A

TIC is een app die structuur aanbrengt in je dagelijkste taken. Met de app kun je makkelijker plannen en organiseren. Zo heb je weer het overzicht en ben je hopelijk minder gestresst.

De app is voor iedereen (ouder dan 12 jaar) die moeite heeft met plannen en organiseren en onthouden van taken en afspraken. 

TIC is er ook voor begeleiders in de zorg – die samen met hun cliënten werken aan het onderwerp plannen en organiseren of meer zelfredzaamheid
Voor hen is er een speciale web-omgeving ontwikkeld. De begeleider kan voor of samen met de cliënt taken (in)plannen, delen en bespreken.

De TIC app maakt gebruik van verschillende methodieken. De app helpt je met het plannen en organiseren van je aankomende taken. De app structureert per (agenda) taak alle informatie die jij nodig hebt om (weer) het overzicht te krijgen. De app verteld je ook wanneer er iets onduidelijk is. Zo weet je ook, welke informatie je nog niet hebt (over je taak/afspraak)! Daarom kun je je taken/afspraken delen met wie je wil. Je kunt op deze manier de informatie krijgen die jij nog mist of er een vraag over stellen.

De app kan door iedereen gebruikt worden ouder dan 12 jaar

Ja, er is een handleiding beschikbaar. Deze is ook beschikbaar in de app zelf.*

Ja, de app is te downloaden in zowel de Apple Store als de Google Play Store, en werkt op zowel mobiele telefoons als op tablets.

Alleen als je hier zelf toestemming voor geeft.

Je kunt er voor kiezen taken te delen met je begeleider, ouder of verzorger, zodat hij/zij direct inzicht heeft in je hulpvraag of taak.

Ja, dat kan door betreffende taak in TIC op privé te zetten

Op dit moment worden taken in chronologische volgorde getoond voor de komende 14 dagen. In de toekomst kun je dit naar wens instellen.

Door je account te verwijderen, verwijder je ook alle andere gegevens.